K&S telgipulm taluõuel

Kristiina ja Silver! No vot – on ikka ägedaid pruutpaare! Selle pulma huvitavaid detaile ja valikuid ma võikski kirjeldama jääda.! Üle pika aja üks selline eriliselt traditsioonilisem pulm. Pulmapidu leidis aset nende imearmsa suvekodu  – talu hoovis. Kuhu Comfy Events oma kauni valge purjetelgi üles seadis. 
Mina käisin peopaika juba mitu kuud varem – külmal talvepäeval üle vaatamas – ega ma siis väga optimistlik ei olnud 🙂 – hoov oli traktori poolt pm üles küntud ning pruutpaaril oli nii palju plaane. Kahtlesin – kas nad tõesti kõik selle õigeks ajaks valmis saavad? Aga kui ma suvel pulmapäeva hommikul uuesti tuttavale õuele jõudsin – olin väga üllatunud. Noored olid ära teinud metsikult suure töö!  Ja terve suguvõsa oli seejuures neile abiks.
Äge vana autobuss – mis muudeti ässaks pulmabussiks.
Kuldsed viljapead – korjatud sealt samast piiritutelt põldudelt. Mööda hoovi ringi jooksev rõõmurull – labrador retriiver, pruudi isa kes aitas minul – pulmakorraldajal kõigel silma peal hoida, peigmehe sõbrad kes õllekaste tassisid! Jne jne jne 🙂
Mulle anti dekoratsioonideks kasutada vanu piimatünne, kaste, vanu vaase jmt.
Suur kuur/ait oli muudetud mõnusaks tantsuaaliks – kus peigmehe enda ehitatud lava, lühter laes  – ja mina sain lisada veidi ilu juurde.
See oli meeletult äge kuidas perekond ja sõbrad olid pruutpaarile appi tulnud!
Pulmatseremoonia ajaks kogunesid kõik külalised Saadjärve äärde, kus pakuti iseküpsetatud pirukaid ja helises mõnus muusika.
Kui JAH sõnad said öeldud – tuli oma oskusi pulmaväravates näidata ning lõpuks saabuti mööda tolmust kruusateed peopaika. 
Õhtu naelaks oli rahvuslike tantsude õpetus ja ühistantsimine. Ja seda kõike toetas imeline ilm!
Küll oli tore!

Usun, et kõik pulmakülalised meenutavad seda pulma kui üht väga meeldejäävat sündmust.
Minule kui pulmakorraldajale oli see samuti meeliülendav pulm.
See suvi tõi mulle nii mitmeid võrratuid pruutpaare. Kristiina ja Silveriga oli koostöö nii meeldiv ja lihtne. Nii ehe ja siiras ja lõbus. Just selline sai ka nende pulmapäev.
Tean, et ega see pidu ühe päevaga ei piirdunud ja järgmisel päeval jätkus lõbus koosolemine – sauna, grilli ja mõnusalt vabalt olemisega.
Selliseid pulmi ei tule minu kui pulmakorraldaja töös väga tihti ette – mis muudab nad minu jaoks loomulikult veelgi erilisemaks.

Loodan, et Meelise tehtud fotod suudavad mingigi osa selle päeva emotsioonidest teieni tuua!

Suurepäraste fotode autor: MEELIS TAMM– vaata Meelise töid SIIT!

Peokoht:  pruutpaari talu hoov Tartumaal 
Pulmakorraldaja: Egerta.ee
Lilled minu armas: Triin Tees

Head sõnad / Kind words:
K&S:


Koostöö Egertaga sujus nagu vana sõbrannaga ja ta oli meile oma professionaalse, ent sooja olekuga terve protsessi ajal nõu ja jõuga toeks.
Tundsime, et saame teda usaldada ja nii oli oluline murekoorem meie õlgadelt maas. Enne pulmapäeva olime kõik olulised detailid läbi rääkinud ja kõik sujus seetõttu imeliselt.
Kõik nägi välja just nii nagu soovisime ja veelgi paremini!
Aitäh, et aitasid meie unistused teoks teha!

 

NB! Fotode suurelt vaatamiseks – kliki fotol!